Viking

Viking MP3 bundsuger kan fås med 50 – 60 eller 75 cm sugebredde. Data er for 50 cm.

Eneste robot der kan bundsuge bundslam fuldautomatisk direkte til overløbsrende eller filterudtag. Kan også anvendes som traditionel bundsuger med eget filter. En Hybrid bundsuger, udviklet specielt til Skandinavien.

En gennemprøvet og kraftig long-life, overvejende rustfri stål konstruktion, opbygget af easy on/off moduler. Den suger 20 / 50m3/t og kan rengøre et 12,5 x 25 meter bassin på ca 4 / 2 timer. Alle modeller har Magellan retningssensor, tørløbssikring og infrarøde sensorer til vendeautomatik. Filteret kan nemt rengøres, uden at man komme i kontakt med giftigt bassinslam. Viking MP3 taler til brugeren og fortæller hvad der skal gøres i givne situationer. Automatisk eller trådløs fjernbetjening. Kan køres på bassin væggene med eget filter. Leveres med sugeslange, kobling til bundsuger, boosterpumpe på vogn og nødvendig elektronik for styring af ekstern pumpe.

Viking MP3 kan leveres med 25 meter kabel og sugeslange, HD kamera og lys, med oprulning, løftekran til bundsugeren, med forskellige filter typer, forskellige børstetyper.